Prožili jsme další krásnou charitní pouť. Hora Matky Boží v Králíkách, tradičně spíše větrná a zahalená do mlhy, nás přivítala přívětivým sluníčkem.

Po kytarové Mši za Charitu a všechny její klienty, pracovníky, dobrovolníky, dárce i příznivce jsme si prohlédli poutní areál s poutavým výkladem. Odvážní se vydali i do podzemní krypty či naopak vzhůru po Jeruzalémských schodech (samozřejmě po kolenou). Po dobrém obědě se někteří vydali na procházku, většina však zamířila do Království sov a papoušků. Radostně potom líčili těm, kteří se raději uvelebili v kavárně, všechny nové a zajímavé poznatky z ptačí říše. Nádherný den v příjemné atmosféře uběhl jak voda a všichni vypadali spokojeně. Za provázení poutí děkujeme otci Petru Krajčovičovi a dík patří také dobrovolnicím z Kooperativy, které již tradičně přispěly k dobré náladě a pomohly nám. Poutě Charity Svitavy jsou vždy krásné a požehnané, nezbývá, než začít vybírat, kam se vydáme příští rok!