Charita Svitavy mezi obdarovanými

Charita Svitavy mezi obdarovanými

V sobotu 21. 9. 2013 se ve Svitavách uskutečnil benefiční tenisový turnaj ve čtyřhře mužů, který uspořádalo občanské sdružení Svitavské tenisové srdce. Tato nezávislá dobrovolná organizace vznikla za účelem pořádání sportovních a kulturních akcí podporujících vybrané charitativní projekty. Jejím cílem je pomáhat především starým či nemocným lidem a opuštěným či handicapovaným dětem.

Turnaje se mimo jiné zúčastnil rekreačně hrající tenista Antonín Panenka, který je legendou československého fotbalu, bývalý reprezentant a mistr Evropy z roku 1976.

Akce se konala na podporu nejenom Charity Svitavy, ale i Kojeneckého ústavu ve Svitavách, Seniorcentra města Svitavy s.r.o. a Sdružení pro pomoc mentálně postiženým. Každý z představitelů těchto organizací převzal po skončení turnaje darovací šek v hodnotě 20 tisíc korun. Charita Svitavy tyto finance využije k vybudování krytého stání pro speciálně upravené vozidlo pro osoby s omezenou pohyblivostí.

Rádi bychom organizátorům a účastníkům benefičního tenisového turnaji rádi poděkovali za dar a podporu. Velice si toho vážíme.

Více informací naleznete na http://www.svitavske-tenisove-srdce.cz/.

Pozvánka na benefiční tenisový turnaj