děkovací hlavni_banner_980x100px

Letošní Tříkrálová sbírka a celý její průběh byl ovlivněn přijatými opatřeními v souvislosti s epidemií Covid-19. Sbírka nemohla proběhnout tradičně dům od domu, ale z důvodu bezpečnosti všech zúčastněných byla přesunuta do online prostředí.

Přesto jsme díky přátelům Charity a ochotným majitelům nejrůznějších provozoven našli ještě další cestu a kasičky rozmístili na mnoho míst ve Svitavách a v okolních obcích. Stejně tak děkujeme všem starostům obcí, ve kterých Charita Svitavy působí, že nám umožnili dát kasičky také na jejich obecní úřady či jiná místa. Zde pak byly k dispozici do 24. 1. 2021, aby do nich mohli lidé vhodit svůj příspěvek.

Průběžné výsledky Tříkrálové sbírky najdete níže pod tímto příspěvkem. Srolujte až dolů.

I nyní je však možné do Tříkrálové sbírky přispět. Až do 30. 4. 2021 je možné využít ONLINE kasičku a poslat platbu na účet sbírky pod variabilním symbolem přiděleným Charitě Svitavy. Dar je možné poslat také prostřednictvím QR kódu.

Pokud by vám udělala radost posvěcená křída, případně samolepka K+M+B nade dveře, přinášející požehnání vašim domovům, zastavte se do budovy Charity na ulici Polní 2 ve Svitavách (bávalá "hygiena" vedle budovy rehabilitace), rádi vám je předáme.

Do Tříkrálové sbírky 2021 můžete Charitě Svitavy přispět až do 30. 4. 2021 takto:

1. ONLINE KOLEDA

Online koleda vám chce zprostředkovat zážitek z koledování ve virtuálním prostoru. Věříme, že online koledníci vás potěší stejně, jako by stáli u vašeho prahu. Přijměte požehnání, vložte do ONLINE KASIČKY příspěvek na pomoc lidem v nouzi a zadejte SVITAVY.

Klikněte zde:

A dále postupujte takto:

• klikněte na DAROVAT ONLINE,
  • zadejte částku, kterou chcete darovat,
  • klikněte na POKRAČOVAT,
  • do kolonky zadejte  SVITAVY → nabídne se Vám SVITAVY CH → potvrďte,
  • klikněte na POKRAČOVAT,
  • zadejte své jméno, příjmení a e-mail (jméno a příjmení je nutné zadat z toho důvodu, že se jedná o bankovní převod a vyžaduje to banka),
  • zvolte, zda chcete potvrzení o daru,
  • vyberte způsob platby,
    • bankovní převod - objeví se číslo účtu a variabilní symbol → platbu proveďte prostřednictvím QR kódu, nebo ve Vašem internetovém bankovnictví → na Vámi zadaný e-mail Vám přijdou údaje k platbě,
    • platba kartou → budete přesměrováni na platební bránu,
  • uhraďte zvolenou částku,
  • do online kasičky můžete přispět až do 30. dubna 2021.

2. QR KÓD

Charitě Svitavy lze v Tříkrálové sbírce přispět také prostřednictvím QR kódu. QR kód načtěte přímo zde Vaším chytrým telefonem. Platba je pro Charitu Svitavy, variabilní symbol je 77707027.

QR kód

Jak Charita Svitavy využije výtěžek sbírky?

Usilujeme o vznik domácí ošetřovatelské a paliativní péče, která přinese občanům Svitavska pomoc v péči o nemocné a umírající. Výtěžek sbírky použijeme především na technické vybavení této služby, kterou chceme otevřít v průběhu roku 2021.

Za Vaše dary a jakoukoli pomoc a podporu při organizaci sbírky upřímně děkujeme!

Ať ti každý den přinese zářivé a šťastné hodiny,
které při tobě zůstanou po celý rok.

...z irských požehnání

Online koleda 82 817 Kč
Koleda ze statických kasiček158259 962 Kč
Koleda celkem 342 779 Kč
Rozpečetěno 158 z 158 úředně zapečetěných pokladniček.