KOLEDNICKÁ SOUTĚŽ
2. ledna 2022 Tříkrálová sbírka

KOLEDNICKÁ SOUTĚŽ

Staňte se reportéry Tříkrálové televize. Natočte reportáž z koledování!

Staňte se reportéry Tříkrálové televize. Natočte reportáž z koledování a vyhrajte hodnotné ceny od firmy T-Mobile.

Po roční pauze vyhlašuje Tříkrálová sbírka opět soutěž pro koledníky, tentokrát prostřednictvím sítě Instagram. Po minulé online koledě se nemůžeme dočkat, až uvidíme tři krále v akci! Proto vyzýváme kolednické skupinky, aby natočily reportáže a vstupy z koledování. 

Fantazii se meze nekladou – nacvičte úsměvy a natočte živý vstup do Tříkrálové televize. Jako improvizovaný mikrofon může posloužit třeba vařečka nebo obyčejný rohlík… Natočte se, jak koledujete, a nezapomeňte vše řádně okomentovat. Chceme slyšet, kde všude zní tříkrálová koleda. Vytvořme společně kolednické zpravodajství – King’s News z celé republiky.

Svá videa nahrávejte do příběhu (insta story) na svém účtu na Instagramu. Dejte follow na profil Tříkrálové sbírky @trikralova_sbirka, a především jej ve svém „storíčku“ řádně označte! Pokud nás ve videu neoznačíte, nemůžeme vaši reportáž do soutěže zařadit, protože ji nenajdeme. Podmínkou účasti je také veřejný profil. Bude-li vaše video delší než 15 sekund a rozdělí se do více stories, musíte nás označit v každém z nich. My potom váš příběh nasdílíme a uložíme na profil Tříkrálové sbírky.

VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE NA: https://www.trikralovasbirka.cz/novinky/kolednicka-soutez/